fullkontakt garage

Bemutatkozunk

Valószínűleg akkor kezdődött ez az őrület nálunk, amit elsősorban a szocializmus csodálatos gépjárműveinek imádatával tudnánk jellemezni, amikor friss jogsisként megkaptam a családi Trabant kulcsait.

Hamar megjött a kedv a szereléshez, és az autó egyszerűsége miatt, főként sikerélménnyel zárultak ezek az órák.
A kezdeti lelkesedést, hamarosan váltotta a meghökkentő felismerés, miszerint a szeretett jármű felújításra szorul, így nem volt mit tenni elindult a projekt 2011-ben.
A kis lakatolásból, teljes felújítás lett, így megismerkedtünk sok remek szakemberrel, akikkel mai napig is szorosan együtt dolgozunk.
A „kész” autót 2013-ban mutattuk be az ország legnagyobb autós rendezvényén: az AMTS-en.
A tuning show-n a Trabant díjazott lett, itt jött az elhatározás, hogy imádjuk ezt csinálni, akkor miért ne folytatnánk komolyabb szinten? Azóta számos projektet zártunk le, és folyamatosan vannak újabb és újabb agymenések.
Egy a lényeg: Olyan esztétikai és mechanikai minőségben dolgozzunk, hogy az nemzetközi szinten is versenyképes legyen. Bármivel szívesen foglalkozunk. csak legyen régi, és lehetőleg minél keletebről származó.

Céljaink megvoltak, így már csak egy név hiányzott.
Réges-régen, még az autózás előtt, szerettünk volna egy ruhamárkát létrehozni, ami Fullkontakt néven ívódott be az agyunkba.
Abból azonban eddig nem lett semmi így átvettük a nevet a garázs számára. Így lettünk Fullkontakt Garage.

Folyamatos kisebb nagyobb fejlődések mellett, ahogy kinőttük a kis otthoni garázst, átköltöztünk egy nagyobb műhelybe ahol manapság szerelgetjük a saját vasainkat.

Főbb célunk mostanra az egyedi megoldások, a modern technika átültetése a régi autókba és a levegős felfüggesztések gyártása továbbá beépítése.

Ha kérdés merülne fel bennetek vagy valami egyedire vágytok nyugodtan keressetek meg minket e-mailben:

info@fullkontaktgarage.com

Ha pedig követni szeretnétek minket akkor vár titeket Facebook, Instagram oldalunk!

Nem olyan régen belekóstoltunk a videózásba is, így ha a szerelgetéseinket szeretnétek látni hétről hétre akkor Youtube-on is követhettek minket és ha tetszik akkor ne felejtsétek el a feliratkozás gombot megnyomni!

Moskvitch PedAirCar.

Galéria megnyitása

Lada 2101 Vintage Racecar

Galéria megnyitása

Debrecen Drive 2019

Galéria megnyitása

Lada 2103 Patina

Galéria megnyitása

Trabant 601

Galéria megnyitása

Wartburg 1.3

Galéria megnyitása

Ford Fiesta MK2

Galéria megnyitása

Ultras 2k16

Galéria megnyitása

Legújabb termékek a webshopban

Ugrás a webshopba

Kapcsolat

 

 

 

De akár azonnal üzenetet is küldhetsz nekünk: